Confidenţialitate

Echipele de salvare caută în continuare 2 refugiați ucraineni, rătăciți în Munții Maramureșului | VIDEO

În Munții Maramureșului, echipele de salvare caută în continuare 2 refugiați ucraineni care au ajuns în țara noastră pe jos, ilegal, și s-au pierdut.

Miercuri, salvatorii au găsit un bărbat pe care va fi transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Un om a murit și alți trei au fost găsiți într-o prăpastie în ultimele ore.

Acțiunea de căutare a refugiaților în zona Masivului Pop Ivan din Maramures, de la granița româno – ucraineană, a fost extinsă miercuri. Un elicopter SMURD din cadrul Inspectoratului General de Aviație al Ministerului Afacerilor Interne survolează frontiera.

Autoritățile spun că o altă persoană rătăcită a fost găsită de polițiștii de frontieră maramureșeni și a primit ajutor medical de urgență.

Echipajele unității mobile de prim-ajutor încearcă sa evacueze victima, pentru a putea fi transportată la o unitate medicală pentru investigații.

Echipele de intervenție acționează în continuare, în sistem integrat, pentru căutarea și salvarea celorlalte persoane rătăcite în zona montană.

Reamintim ca trei refugiaţi au fost descoperiţi în Munţii Maramureşului. Unul a murit iar alți doi au căzut într-o râpă.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Foto/Video: Instituția Prefectului – Județul Maramureș