Confidenţialitate

Echipa lui Marius Șumudică a urcat pe locul al treilea în Turcia

Echipa antrenorului Marius Șumudică, Gaziantep, a câștigat, duminică, derby-ul contra celor de la Alanyaspor, cu scorul de 3-1. Alexandru Maxim și Alin Toșca au fost titulari, iar primul dintre ei a și marcat.

„Dedicăm această victorie fanilor noștri și orașului”, a spus antrenorul Marius Șumudică la finalul ultimului meci al anului.

Etapa a 15-a a campionatului Turciei, Super Lig, a avut drept cap de afiș partida dintre Gaziantep și Alanyaspor. Gazdele veneau de pe locul 6, după trei victorii consecutive și cu o zestre de 24 de puncte.

O victorie putea propulsa pe podium echipa lui Șumudică, ceea ce s-a și întâmplat, cel puțin până luni, când Besiktas ar putea să o depășească.

Scorul a fost deschis devreme de gazde prin Nouha Dicko (1-0, min. 9), însă câteva minute mai târziu Amedej Vetrih a deviat în propria poartă un șut a lui Davidson (1-1, min. 26).

Alte 5 minute mai târziu Demir a majorat scorul pentru Gaziantep (2-1, min. 31) și gazdele au intrat la vestiare în avantaj, nu înainte ca Maxim să rateze o șansă mare de gol.

Elevii lui Marius Șumudică au continuat să domine până în minutul 61, când Maxim a șutat din afara careului, ducând scorul la 3-1.

Șumudică & Co a urcat momentan pe locul 3, la egalitate de puncte (27) cu a doua clasată, Alanyaspor și la numai două puncte de liderul Galatasaray.