Confidenţialitate

Echipa festivalului „Serile Filmului Românesc” se mărește

Echipa festivalului „Serile Filmului Românesc” se mărește, iar recrutarea este un adevărat casting, pentru că se caută pasionați de voluntariat, de cinematografie, comunicare și organizare de evenimente culturale.

Doritorii de-a intra în echipa celui mai mare festival dedicat în exclusivitate cinematografiei românești, trebuie să aibă în portofoliu măcar o experiență de voluntariat, să cunoască istoricul festivalului și să fie dornic de a se implica într-un proiect cultural bine organizat, susținut de parteneri naționali importanți.
„Suntem în căutare de noi colegi.

Nu știu dacă ai cunoscut povestea noastră, dar înainte de a aplica, trebuie să știi că povestea SFR a început din pasiune pentru cultura cinematografică, pentru filmul românesc. Mai aveam un obiectiv la început: de a schimba publicul ieșean, de a-l readuce în sălile de cinema, de a schimba ceva și în sensul cinematografelor de stat din Iași. Credem că după opt ani de muncă și consecvență, ne atingem obiectivele, iar asta ne bucură”, spun cei din echipa festivalului ce a devenit tradiție deja în inima Moldovei, la Iași.

Echipele din care puteți face parte sunt cele de Management proiect, PR & Comunicare, Fund Raising, Invitați, Logistică și Tehnic, CV-urile fiind așteptate la adresa contact@festivalsfr.ro până pe 1 decembrie.

Început ca o manifestare a studenților ieșeni care îndrăgesc filmul românesc, festivalul Serile Filmului Românesc, unicul de acest profil din țară, a reușit, de-a lungul anilor, să transforme capitala Moldovei într-un pol al cinematografiei românești. Luna mai reprezintă deja, pentru cei mai mulți dintre ieșeni, un maraton cinematografic atractiv, care vine cu discuții, dezbateri, expoziții, lansări de carte și evenimente care au menirea de a promova și de a (re)aminti despre frumusețea filmului românesc și a culturii cinematografiei.