Confidenţialitate

ALEX GRECU

Data şi locul naşterii

25 iunie 1988, București

Când şi cum ai intrat în echipa Europa FM?

În data de 24.07.2019, ziua pe care nu o voi uita niciodată pentru că mi-am îndeplinit unul dintre cele mai mari visuri.

Cum te-ai îndrăgostit de radio?

Cred că a fost o constantă de când mă știu. Copil fiind eram fascinat de vocile radio, iar pe măsură ce am crescut mi-am dat seama că dorința de a face radio era tot mai mare.

Ce te menţine îndrăgostit de radio?

Pofta de învățare! În radio nu ar trebui să ajungi vreodată să crezi că stăpânești totul! Este un domeniu dinamic, elementul de noutate este la tot pasul, iar lumea radioului îmi pare infinită și învăț câte ceva nou după fiecare emisiune. Iar într-o notă personală, iubesc să vorbesc la microfon. J

Care este lucrul preferat la emisiunea pe care o prezinţi?

Muzica și libertatea de a transmite valorile în care cred.

Ce te face fericit?

Pasiunea mea pentru sport și bucuria de a transmite îndemnul #poftădesport celor din jur. Cred că pofta de sport înseamnă poftă de viață.

Ce te sperie?

Gândul că nu aș mai putea să prezint.

Un lucru important pe care l-ai învăţat

Aș spune un set de valori pe care le aplic zilnic. Răbdare, învățare și perseverență. Așa am dobândit totul în viața.

O persoană (publică sau nu) pe care o admiri şi de ce

Cabral. Apreciez foarte mult profesionalismul lui în calitate de prezentator, dar și mai mult, îi respect umanitatea. Indiferent de domeniul în care activezi, riscul succesului este să îți ’’iei lumea-n cap’’. Iar în cazul lui am observat că și-a păstrat bunătatea, respectul și răbdarea față de cei din jur. Mai presus de toate, suntem cu toții egali la nivel uman.

Când nu fac radio…

Oho, multe! Sunt MC, adică prezint evenimente, dau voce pentru proiecte de voice over și am o firmă prin care intermediez asigurări, #AsigWelt. Din când în când scriu pe blogul meu, alexgrecu.ro și mai lansez câte un episod de vlog, pe youtube mă găsești #AlexGrecuVlogs.

Dacă aş avea mai mult timp …

Aș mai lucra un pic…

Dacă m-aş defini printr-o melodie …

Michael Jackson – Man in the mirror