Confidenţialitate

Ecaterina Andronescu: “Orice evaluare evaluează subiectele pe care examenul le presupune în evaluarea respectivă” – VIDEO

„Orice evaluare evaluează subiectele pe care examenul le presupune în evaluarea respectivă. Sigur reflectă programa școlară, fără îndoială pentru că subiectele au fost din programele școlare pe diferite tipuri și profile de învățământ.

Ce fac cu aceste cunoștințe, asta fără îndoială este o întrebare la care cred că mai trebuie să lucrăm pentru că eu mi-aduc aminte, ca studentă fiind, chiar la ora de discipline dificile, matematica superioară pe care o face Politehnica pentru orice facultate, profesorul meu de matematică ne spunea la ce folosim fiecare dintre lucrurile pe care le învățam. Și de aceea îndreptarea modalității de predare și către utilitatea acelor cunoștințe cred că ar face și lecția mai atractivă și deopotrivă elevii ar înțelege de ce trebuie să învețe, la ce le sunt utile cunoștințele”, a spus Ecaterina Andronescu despre Bacalaureat, la TVR.

Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, a făcut această declarație în rubrica #TemaZilei din Jurnalul TVR, unde moderatorul Radu Tudor a căutat să afle cum comentează rezultatele elevilor după sesiunea de vară a Bacalaureatului.

https://www.facebook.com/StirileTVRonline/videos/433568790818659/