EBAY ROMÂNESC? Produsele confiscate de ANAF vor fi vândute pe Internet

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) intenţionează să înfiinţeze un magazin online pentru vânzarea produselor confiscate.

Acesta va funcţiona ca orice alt magazin online, însă produsele vor putea fi şi licitate, după modelul popularului site Ebay. Conform reprezentanților instituției, când sunt stocuri mari de produse, acestea se vând la cantitate la licitație.

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală vinde, în magazinele sale din ţară, de la produse alimentare la camere video, care pot fi achiziţionate cu 4.400 lei bucata. Din oferta ANAF nu lipsesc nici chiloţii, pentru care preţul este 3 lei/bucată.

Magazinul de bunuri confiscate al Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Bucureşti este situat în str. Măriuca, nr.14, sector 4. În acest magazin se găsesc cercei, brățări sau lanțuri de argint și aur cu prețuri ce ajung până la 100 de lei, dar și produse alimentare precum arahide în ciocolată cu 5 lei și gumă de mestecat cu 8 bani bucata.

De asemenea, se mai vând teniși cu 4 lei bucata, pălării cu 2,5 lei, tricouri cu 5 lei, bluze cu 5 lei, fuste de damă cu 6 lei, foen de păr cu 1,95 lei bucata și bibelouri la același preț.