Confidenţialitate

După succesul spectacolului ”All Inclusive”, jucat aseară la Teatrul de Vară Herăstrău, ”echipa de aur” revine astăzi pe aceeași scenă

Pentru că publicul le-a primit cu mare entuziasm, spectacolele găzduite de Teatrul de Vară Herăstrău al Teatrului de Revistă ”Constantin Tănase” continua și în lunile august și septembrie!

Astfel, două seri la rând ”Echipa de Aur” formată din  Medeea Marinescu, Marius  Manole, Andi Vasluianu, Mirela Oprişor, Vlad Zamfirescu şi Diana Roman vin pe scena în aer liber a celui  mai mare și modern teatru de vară din țară.

În această seară, de la ora 20.30, va avea loc spectacolul ”Pe o pânză de păianjen” cu Vlad Zamfirescu, Mirela Oprișor, Medeea Marinescu, Andi Vasluianu și Diana Roman. Textul piesei este semnat de Alex Popa, iar regia îi aparține lui Vlad Zamfirescu.

”Pe o pânză de păianjen” este una dintre cele mai noi premiere ale echipei CORTINA AG, inițatoare și organizatoare a unei serii de spectacole de mare succes. Textul, punerea în scenă și jocul actoricesc şi-au câștigat imediat un loc special în inima publicului.

Povestea, descrisă cândva drept o “dramă matrimonială cu un twist cu boală mortală”, îmbină momentele comice, cu pasajele care dau de gândit si cu răsturnările de situaţie surprinzătoare.

Pentru rezervări, bilete şi reguli de acces:

www.startickets.rowww.ticketstore.ro

Toate informațiile pe:

https://www.facebook.com/cortina.ag

 

Programul următoarelor spectacole organizate de CORTINA AG  la Teatrul de Vară Herăstrău

 

Luna AUGUST

  • Duminică, 23 august 2020, ora 20:30 – Spectacolul Aniversar FUEGO & Band, ZIUA MEA;
  • Vineri, 28 august 2020, ora 20:30 – Spectacolul ”D’ale Carnavalului”, regia Dan Tudor;
  • Luni, 31 august 2020, ora 20:30 – Concert Extraordinar IRINA BAIANȚ, cu invitați speciali Adrian Nour și Florin Ristei și Orchestra Metropolitană București, dirijor Daniel Jinga;

Luna SEPTEMBRIE

  • Luni, 7 septembrie 2020, ora 20:30 – spectacolul ”Gaițele”, regia Gelu Colceag;
  • Marți, 8 septembrie 2020, ora 20:30 – spectacolul ”Gaițele”, regia Gelu Colceag;
  • Luni, 28 septembrie 2020, ora 20:30 – spectacolul ”All Inclusive”, regia Vlad Zamfirescu;
  • Marți, 29 septembrie 2020, ora 20:30 – spectacolul ”Pe o pânză de păianjen” regia Vlad Zamfirescu.