După scandalul privind familia monoparentală, Hollywood Multiplex lansează noi pachete Family

Hollywood Multiplex a inaugurat o nouă gamă de pachete Family Inspired by Raluca.

Aceasta conține trei tipuri de pachete, iar unul dintre ele este conceput special pentru a răspunde nevoilor familiilor monoparentale și grupurilor ce includ un singur adult.

De acum înainte, gama de pachete Family Inspired by Raluca va include trei variante:

Family: un adult + un copil; un adult + doi copii sub 12 ani
Family L: doi adulți + un copil sub 12 ani
Family XL: doi adulți + doi copii sub 12 ani

„Noile pachete Family Inspired by Raluca și oferirea lor clienților noștri într-un timp atât de scurt sunt un răspuns la ecoul emoțional pe care mesajul Ralucăi Zdrobiș l-a avut asupra noastră. Am fost profund impresionați de povestea ei și am decis ca noile pachete să îi poarte numele, pentru că, datorită ei, familiile monoparentale din România au acum pachete dedicate la Hollywood Multiplex”, se arată într-un comunicat al Hollywood Multiplex.

La rândul ei, Raluca Zdrobiș, femeia căreia sâmbătă, la un cinematograf din București, i s-a refuzat acordarea unui pachet ”Family” pe motiv că este o mamă singură cu doi copii iar familia, potrivit condițiilor cinematografului, presupune prezența a doi adulți, a menționat în mesajul celor de la Multiplex:

„Mă bucur că mesajul meu a fost auzit și nu a rămas fără răspuns. Faptul că Hollywood Multiplex a înțeles cu adevărat problema și a reușit într-un timp atât de scurt să se mobilizeze și să modifice oferta mi se pare extraordinar. Chiar dacă poate părea un pas mic acum, este un pas care anunță o schimbare, în primul rând de mentalitate, în ceea ce privește familia monoparentală. Un pas spre normalitate!”, spune Raluca Zdrobiș, blogger.

Noile pachete Family Inspired by Raluca sunt disponibile de luni, 7 mai.

Modificările în politica Hollywwod Multiplex vin după ce, la sfârșitul săptămânii trecute, Raluca Zdrobiş a povestit pe blogul său o experiență trăită, sâmbătă, la un cinematograf din București care a refuzat să-i acorde un pachet ”Family” pe motiv că este o mamă singură cu doi copii iar familia, potrivit condițiilor cinematografului, presupune prezența a doi adulți.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS