Confidenţialitate

După Ronaldo, Messi sprijină tratamentul unui copil sârb

Un tricou al fotbalistului argentinian Lionel Messi a fost vândut la o licitaţie caritabilă, joi, pentru suma de 9.400 euro.

Banii sunt destinaţi tratamentului unui copil sârb care suferă de atrofie musculară spinală, relatează presa de la Belgrad.

Star al echipei spaniole FC Barcelona, Leo Messi este a doua vedetă a fotbalului mondial care a sărit în ajutorul micuțului, după portughezul Cristiano Ronaldo (Juventus Torino), al cărui tricou a fost scos de asemenea la licitaţie în cursul acestei săptămâni, fiind vândut marţi cu 11.000 de euro.

În luna aprilie, banderola de căpitan pe care Ronaldo a aruncat-o pe teren în finalul partidei dintre Portugalia şi Serbia, din preliminariile Cupei Mondiale ediţia 2022, furios după nevalidarea unui gol de către arbitru, a fost vândută cu 64.000 de euro.

Banderola respectivă a fost recuperată de un pompier aflat pe stadion, care a cedat-o apoi pentru a fi licitată în scopul strângerii de fonduri, dând practic startul acestei campanii umanitare la s-au alăturat, de asemenea, mai mulţi jucători ai selecţionatei Serbiei.