Confidenţialitate

După 10 ani de pauză, The Corrs revine – VIDEO

După o pauză de 10 ani, membrii trupei The Corrs au reintrat în studio în luna mai 2015, iar rezultatul este un album de 10 piese.

Cel de-al şaselea album de studio, „White Light”, a fost lansat pe 27 noiembrie 2015 şi este promovat prin piesa „Bring On The Night”. Lansat în mai multe ţări pe finalul acestui an, albumul The Corrs – „White Light” va ajunge în Germania abia în februarie 2016.

Piesele de pe noul material discografic The Corrs au fost scrise integral de membrii trupei, cu excepţia “Kiss of Life”, la care şi-au adus contribuţia şi John Shanks şi Natasha Bedingfield.

Andrea Corr,Caroline Corr,Jim Corr şi Sharon Corr au lipsit de pe scena muzicală din 2005 până azi, pauza de un deceniu fiind luată imediat după lansarea albumului “Home”, în ciuda faptului că acesta a reuşit să ajungă până pe primul loc în Irish Albums Chart. Este drept că nu a existat niciun hit internaţional sau vreo piesă care să ne rămână în minte după acest album de studio.

Trupa The Corrs a avut succes în anii 90, reuşind să câştige inclusiv un BRIT Award, în 1999.Irlandezii au primit şi două nominalizări la premiile Grammy în 2001, pentru “Breathless” şi “Rebel Heart”. Precedentul album de studio, “Home”, a fost lansat în 2005.