Duminica, ultima editie ‘Ore de Vacanta’ in direct de pe Plaja Europa FM din Jupiter

Duminica, de la ora 13:00, veti putea asculta in direct de la malul Marii Negre ultima editie din acest an a emisiunii ‘Ore de Vacanta’, realizata de Toader Paun.

Pe rand, echipa Europa FM v-a tinut companie de pe cea mai vesela plaja de la malul Marii Negre, Plaja Europa FM din Jupiter, din fata Hotelului Califonia. Dupa startul dat de matinali, Florin Badea, Camelia Chenciu, Ana-Maria Tatu, Sorin Niculescu si Toader Paun v-au incarcat de energie in editiile speciale ‘Ore de Vacanta’ transmise in direct, de luni pana duminica, de pe litoralul romanesc.

Azi, in ultima zi a lunii august, Toader Paun le promite ascultatorilor Europa FM care se relaxeaza pe Plaja Europa FM din Jupiter un program special.

‘Am inceput devreme, de la ora 9, si pana tarziu in seara avem multe concursuri cu premii pentru cei mici si cei mari. Am pregatit aparate de radio digitale, scaune de plaja, masini teleghidate, mingi, rucsaci, pachete de carti si foarte multe alte premii speciale pe care le vom oferi castigatorilor concursurilor de duminica’, spune Toader Paun, realizatorul ultimei editii din 2014 a emisiunii ‘Ore de Vacanta’.

Puteti asculta emisiunea ‘Ore de Vacanta’ in direct la radio sau pe www.europafm.ro intre orele 13:00 – 18:00.