Confidenţialitate

Ducii Harry şi Meghan aşteaptă o fetiţă

Într-un interviu difuzat duminică pe canalul american CBS, ducii de Sussex aşteaptă o fetiţă.

“Să ai un băiat, apoi o fată, ce putem cere mai mult?”, şi-a exprimat bucuria ducele Harry, care s-a căsătorit cu Meghan în 2018.

Cuplul şi-a justificat frecvent retragerea şi plecarea din Marea Britanie prin dorinţa de a scăpa de presa britanică, dar a lăsat să se filtreze public şi disconfortul în cadrul instituţiei regale.

De altfel, Harry a afirmat că niciun membru al familiei regale nu a vorbit despre articolele rasiste referitoare la Meghan. “M-a durut”, a adăugat el.

Totodată, Meghan a insistat îndelung asupra faptului că s-a simţit întotdeauna bine primită de regina Elisabeta a II-a.

Instalat în Canada, apoi în California, la Montecito, din luna martie, cuplul a acţionat pentru a-şi consolida independenţa, valorificând imaginea de cuplu modern, mixt, care acordă atenţie problemelor umanitare, într-o ţară în care opinia publică le este mult mai mult favorabilă decât în Marea Britanie.

În cursul interviului, Harry a mărturisit că decizia a fost luată pentru că a simţit o lipsă de sprijin şi de înţelegere din partea familiei regale.

Referindu-se la regretata sa mamă, Diana, ducele a apreciat că ea ar fi fost “supărată din cauza celor întâmplate”. În opinia lui, tatăl şi fratele său, Charles şi William, sunt prizonieri ai sistemului.

Meghan a ţinut să adauge că ei că nu au fost plătiţi pentru interviu şi au ignorat întrebările ce urmau să le fi adresate de gazda lor, Oprah Winfrey.