Confidenţialitate

Dublu sau Nimic: Săptămâna 8 | VIDEO

Cel mai deștept concurs radio este la Europa FM! Dublu sau Nimic îți aduce mii de euro, în fiecare dimineață, în Deșteptarea!

Intră în joc și ascultă-i pe Vlad, George și Luca pentru a afla dacă azi ești tu cel care arată în direct tot ce știe! Fiecare răspuns corect îți dublează premiul până la 4000 de euro!

Fiecare răspuns corect dublează premiul acumulat, dar în cazul în care un concurent alege să meargă mai departe și nu știe răspunsul corect, pierde și banii câștigați până în acel moment.

Șase secunde de inspirație și câștigi mii de euro pentru ce știi! Testează-ți limitele în cel mai deștept concurs radio.

Luni, 16 mai

Bogdan, din Cluj, a ieșit din joc după ce nu a știut răspunsul corect la prima întrebare.

Marți, 17 mai

Marți, Sonia din Câmpina, a jucat Dublu sau Nimic pentru 1600 de euro. Sonia a ieșit din joc după ce nu a știut răspunsul la întrebarea Ce este un țapinar?

Miercuri, 18 mai

Ionuț, din Bacău, a câștigat la Dublu sau Nimic 2.400 de euro. El a răspuns corect la toate cele patru întrebări care i-au adus marele premiu.

Joi, 19 mai

Violeta, din Constanța, nu a câștigat la Dublu sau Nimic. A ieșit din joc după ce a răspuns greșit la cea de-a treia întrebare.

Vineri, 20 mai

Iulian, din Pitești, nu a știut răspunsul la cea de-a doua întrebare, Care este capitala Slovaciei?, și a ieșit din joc.