Confidenţialitate

Dublu sau Nimic: Săptămâna 6 | VIDEO

Cel mai deștept concurs radio este la Europa FM! Dublu sau Nimic îți aduce mii de euro, în fiecare dimineață, în Deșteptarea!

Intră în joc și ascultă-i pe Vlad, George și Luca pentru a afla dacă azi ești tu cel care arată în direct tot ce știe! Fiecare răspuns corect îți dublează premiul până la 4000 de euro!

Fiecare răspuns corect dublează premiul acumulat, dar în cazul în care un concurent alege să meargă mai departe și nu știe răspunsul corect, pierde și banii câștigați până în acel moment.

Șase secunde de inspirație și câștigi mii de euro pentru ce știi! Testează-ți limitele în cel mai deștept concurs radio.

Luni, 2 mai

Dublu sau Nimic a revenit din vacanță cu un câștigător. Dan Stoicea din Timișoara a câștigat, în această dimineață, 800 de euro după ce a răspuns corect la patru întrebări. El a mai concurat în Deșteptarea acum trei ani, când a câștigat 1.000 de euro la Minutul de 1.000 de euro.

Marți, 3 mai

Sabin, din Brașov, nu a câștigat la Dublu sau Nimic pentru că nu a știut răspunsul corect la cea de-a patra întrebare: Cum îl chema pe fiul lui Ștefan cel Mare, care i-a urmat pe tronul Moldovei în 1504?

Miercuri, 4 mai

Alina, din București, a ieșit din joc după ce nu a știut răspunsul la prima întrebare.

Joi, 5 mai

Ionuț, din Sibiu, nu a știut răspunsul la prima întrebare și a ieșit din joc.

Vineri, 6 mai

Daniel, din Bistrița, nu a trecut mai departe pentru că nu a știut răspunsul la prima întrebare.