Confidenţialitate

Dublu sau Nimic: Săptămâna 5 | VIDEO

Cel mai deștept concurs radio este la Europa FM! Dublu sau Nimic îți aduce mii de euro, în fiecare dimineață, în Deșteptarea!

Intră în joc și ascultă-i pe Vlad, George și Luca pentru a afla dacă azi ești tu cel care arată în direct tot ce știe! Fiecare răspuns corect îți dublează premiul până la 4000 de euro!

Fiecare răspuns corect dublează premiul acumulat, dar în cazul în care un concurent alege să meargă mai departe și nu știe răspunsul corect, pierde și banii câștigați până în acel moment.

Șase secunde de inspirație și câștigi mii de euro pentru ce știi! Testează-ți limitele în cel mai deștept concurs radio.

Luni, 11 aprilie

Lucian, din Oradea, a fost foarte aproape de a câștiga concursul, dar a dat răspunsul greșit la cea de-a treia întrebare și a pierdut toți banii.

Marți, 12 aprilie

Radu, din Slatina, a ieșit din joc după ce a răspuns greșit la întrebarea “Ce substanță chimică, concentrată, se numește popular vitriol?”

Miercuri, 13 aprilie

Claudia, din Arad, a ieșit din joc după ce a răspuns greșit la cea de-a treia întrebare.

Joi, 14 aprilie

A fost câștigat cel mai mare premiu din acest sezon la Dublu sau Nimic. Mihnea, din București, este cel care a răspuns corect și fără ezitări la patru întrebări și va primi 2.800 de euro.

Vineri, 15 aprilie

Încă un premiu a fost câștigat în această dimineață la Dublu sau Nimic. Irina din Reșița a câștigat 800 de euro după ce a răspuns corect la 4 întrebări. Concursul Dublu sau nimic revine în Deșteptarea pe 2 mai.