Confidenţialitate

Dublu sau Nimic: Săptămâna 4 | VIDEO

Cel mai deștept concurs radio este la Europa FM! Dublu sau Nimic îți aduce mii de euro, în fiecare dimineață, în Deșteptarea!

Intră în joc și ascultă-i pe Vlad, George și Luca pentru a afla dacă azi ești tu cel care arată în direct tot ce știe! Fiecare răspuns corect îți dublează premiul până la 4000 de euro!

Fiecare răspuns corect dublează premiul acumulat, dar în cazul în care un concurent alege să meargă mai departe și nu știe răspunsul corect, pierde și banii câștigați până în acel moment.

Șase secunde de inspirație și câștigi mii de euro pentru ce știi! Testează-ți limitele în cel mai deștept concurs radio.

Luni, 4 aprilie

Melinda, din Reghin, nu a avut inspirație și a ieșit din joc după cea de-a doua întrebare. Melinda a participat la concurs alături de colegii de la atelierul de viori din Reghin.

Marți, 5 aprilie

Încă un câștigător la Dublu sau Nimic în această dimineață. Andrei, instructor auto din Bacău, a câștigat în această dimineață 400 de euro după ce a răspuns corect la două întrebări. Apoi, a decis să se oprească, dar a cerut să afle și care era întrebarea de 800 de euro.

Miercuri, 6 aprilie

Ascultătorul nostru Levente, din Mediaș, fost foarte aproape de a câștiga concursul, dar a dat răspunsul greșit la ultima întrebare și a pierdut toți banii.

Joi, 7 aprilie

Simona, din București, a ieșit din concurs după ce a dat un răspuns greșit la prima întrebare.

Vineri, 8 aprilie