Confidenţialitate

Dublu sau Nimic: Săptămâna 3 | VIDEO

Cel mai deștept concurs radio este la Europa FM! Dublu sau Nimic îți aduce mii de euro, în fiecare dimineață, în Deșteptarea!

Intră în joc și ascultă-i pe Vlad, George și Luca pentru a afla dacă azi ești tu cel care arată în direct tot ce știe! Fiecare răspuns corect îți dublează premiul până la 4000 de euro!

Fiecare răspuns corect dublează premiul acumulat, dar în cazul în care un concurent alege să meargă mai departe și nu știe răspunsul corect, pierde și banii câștigați până în acel moment.

Șase secunde de inspirație și câștigi mii de euro pentru ce știi! Testează-ți limitele în cel mai deștept concurs radio.

 

Miercuri, 30 martie

Miercuri am înregistrat o premieră în istoria Dublu Sau Nimic: Laurențiu din Călărași a răspuns corect la toate cele 4 întrebări, donând cei 800 euro câștigați către Asociația Dăruiește Viața.

Luni, 28 martie

Săptămâna a început cu bine pentru Alina din Brașov, care a câștigat 800 de euro la concursul Dublu sau Nimic. Cu ajutorul soțului, Alina a răspuns corect în această dimineață la toate cele patru întrebări care i-au adus premiul.