Confidenţialitate

Dublu sau Nimic: Săptămâna 2 | VIDEO

Cel mai deștept concurs radio este la Europa FM! Dublu sau Nimic îți aduce mii de euro, în fiecare dimineață, în Deșteptarea!

Intră în joc și ascultă-i pe Vlad, George și Luca pentru a afla dacă azi ești tu cel care arată în direct tot ce știe! Fiecare răspuns corect îți dublează premiul până la 4000 de euro!

Fiecare răspuns corect dublează premiul acumulat, dar în cazul în care un concurent alege să meargă mai departe și nu știe răspunsul corect, pierde și banii câștigați până în acel moment.

Șase secunde de inspirație și câștigi mii de euro pentru ce știi! Testează-ți limitele în cel mai deștept concurs radio.

Luni, 21 martie

Premieră la Dublu sau Nimic în acest sezon. O concurentă a răspuns corect la toate cele patru întrebări și a câștigat 800 de euro. Este vorba de Roxana din Brașov, care a câștigat premiul după ce a răspuns corect la o întrebare din muzică.

Roxana, alături de părinții ei

Marți, 22 martie

Iuliana, din Timișoara, nu ne-a luat banii la Dublu sau Nimic.

Miercuri, 23 martie

Marius, din Iași, ar fi putut câștiga 1600 de euro dacă ar fi răspuns corect la toate cele 4 întrebări. Norocul nu a fost de partea lui și a ieșit din joc după cea de-a doua întrebare.

Joi, 24 martie

Lazlo, din Oradea, a pierdut după ce a răspuns greșit la cea de-a doua întrebare.

Vineri, 25 martie

Bogdan, din Onești, a câștigat la Dublu sau Nimic cel mai mare premiu din acest sezon, 1600 de euro. El a câștigat acești bani după ce a răspuns corect la trei întrebări. Apoi, s-a retras din concurs cu premiul de 1.600 de euro și nu a mai răspuns la a patra întrebare care i-ar fi adus 3.200 de euro.

*Bogdan este cel din dreapta