Confidenţialitate

Dublu sau Nimic: Săptămâna 1 | VIDEO

Cel mai deștept concurs radio este la Europa FM! Dublu sau Nimic îți aduce mii de euro, în fiecare dimineață, în Deșteptarea!

Intră în joc și ascultă-i pe Vlad, George și Luca pentru a afla dacă azi ești tu cel care arată în direct tot ce știe! Fiecare răspuns corect îți dublează premiul până la 4000 de euro!

Fiecare răspuns corect dublează premiul acumulat, dar în cazul în care un concurent alege să meargă mai departe și nu știe răspunsul corect, pierde și banii câștigați până în acel moment.

Șase secunde de inspirație și câștigi mii de euro pentru ce știi! Testează-ți limitele în cel mai deștept concurs radio.

Luni, 14 martie

Prima ediție din acest sezon a concursului Dublu sau Nimic a avut un câștigător. Este vorba de Tudor, din Târgu-Mureș, care a câștigat 200 de euro. El a răspuns corect la două întrebări și a decis să se oprească. Dacă mergea până la capăt și răspundea corect la toate cele patru întrebări ar fi câștigat 800 de euro.

Marți, 15 martie

Tibi, din Craiova, a pierdut pe ultima sută de metri, din cauza emoțiilor.

Miercuri, 16 martie

Încă un câștigător în acest sezon din Dublu sau Nimic. Andreea, din București, a răspuns corect la două întrebări și a câștigat 400 de euro. A decis apoi să se oprească. La întrebarea care i-ar fi adus 800 de euro a răspuns corect, dar în afara concursului.

Joi, 17 martie

Sorin, din Arad, a ieșit din joc după prima întrebare.

Vineri, 18 martie

Luiza, din Giurgiu, nu a știut răspunsul la prima întrebare și a ieșit din joc.