Dublu Născut de ziua lui, în Deşteptarea

Vlad Petreanu şi George Zafiu au avut luni parte de doi sărbătoriţi prezentaţi la rubrica Născut de ziua lui.

‘Astăzi avem un dublu Născut de ziua lui, adică două personaje.

Interesant este că aceste doua persoane – născute pe 2 februarie – formează un cuplu. Ea este cântăreață, el este fotbalist. Ea este din Columbia, el este spaniol.

Ea a cântat imnul Cupei Mondiale din 2010, el a câștigat în acel an, cu echipa națională, trofeul competiției.

Ea a fost antrenoare la show muzical din State The Voice și deține nenumărate premii și o stea pe Hollywood Walk of Fame. El s-a născut la Barcelona și joacă pentru Barcelona, dar se numește și Bernabeu. Tot el este printre puținii fotbaliști care au câștigat Uefa Champions League doi ani la rând, cu echipe diferite.

Săptămâna trecută, cei doi s-au bucurat de venirea pe lume al celui de-al doilea băiețel’, au încercat Vlad Petreanu şi George Zafiu să-i ajute pe ascultători să găsească sărbătoriţii zilei.

Săbătoriţii la care matinalii Europa FM au făcut referire sunt cântăreaţa columbiană Shakira şi fotbalistul formaţiei FC Barcelona, Gerard Pique. Cei doi au devenit din nou părinţi, joi seară, când s-a născut al doilea fiu al cuplului, Sacha.

Shakira, în vârstă de 38 de ani, şi Gerard Pique (28 de ani) mai au un băieţel, Milan, născut în ianuarie 2013.

Shakira şi Gerard Pique s-au cunoscut în timpul Cupei Mondiale din 2010, ce a avut loc în Africa de Sud. Cei doi formează oficial un cuplu din 2011.