Drumarii au intervenit cu material antiderapant pe Transfăgărăşan, Transalpina, DN 1A şi DN 73

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunţă, într-un comunicat, că toate direcţiile sale regionale de drumuri şi poduri şi-au mobilizat personalul pentru a interveni în caz de nevoie.

Sâmbătă, drumarii au intervenit pe Transfăgărăşan, Transalpina, DN 1A şi DN 73, fiind împrăştiate 11 tone de material antiderapant (sare).

Transalpina a fost închisă între kilometrul 34+500 de metri şi kilometrul 59 + 800 de metri, între localităţile Rânca şi Obîrşia Lortului. Măsura este una temporară şi a fost dispusă în condiţiile în care în zona de munte a acestui judeţ se anunţă ninsori, vânt puternic care va viscoli zăpada şi ceaţă care poate reduce considerabil vizibilitatea.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau pot fi accesate pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ si de TWITTER, @CNADNR.

 

Capitala şi 18 judeţe din jumătatea de sud a ţării au intrat sub cod portocaliu de ploi abundente şi vânt puternic, până duminică după-amiază. De asemenea, la munte, în Carpaţii Meridionali şi de Curbură, vor fi ninsori consistente şi viscol, şi pentru aceste zone fiind emisă o avertizare cod portocaliu.

Temperaturile au scăzut în toată ţara.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS