Confidenţialitate

Dragoș Pâslaru, despre atacul la justiție: „Aceste lucruri pe mine mă șochează” – AUDIO

Invitat în cadrul emisiunii Drum cu prioritate, la Europa FM, fostul ministru al Muncii în Guvernul Cioloș, Dragoș Pâslaru, a declarat că ”ceea ce cred că se întâmplă acum în justiție este atac la ceea ce înseamnă moralitatea societății”.

„Un grup de oameni încearcă să ne convingă pe toți că anormalitatea este normalitatea. Aceste lucruri pe mine mă șochează și cred că s-a ajuns puțin cam departe”- a adăugat fostul ministru, explicând astfel reacția avută pe contul personal de Facebook în legătură cu atacul la justiție.

În legătură cu faptul că mai mulți politicieni au dosare penale, Dragoș Pâslaru a spus că aceștia se împart în fouă categorii: „Discutăm de condamnați penali si acuzați penal. În majoritatea democrațiilor civilizate, chiar dacă exită prezumția de nevinovăție, existența unui dosar penal este sufiecientă pentru a te retrage, până la probarea nevinovăției”.

Întrebat despre Platforma România 100, acesta a afirmat că „este un ONG cu scop politic care pregătește în acest moment o alternativă reală la clasa politică din România”.

„Ceea ce vă pot spune cu siguranța este că o serie de oameni ca și mulți dintre ascultătorii Europa FM își pun problema ca la alegerile următoare să avem și alte alternative. Deocamdată nu avem ceva de anunțat”.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.