Confidenţialitate

Draga Olteanu Matei, într-un interviu pentru Europa FM: ”Noi între noi ne facem rău” | AUDIO

Draga Olteanu Matei a stat de vorbă de mai multe ori cu Iorgu Ianuși, în decursul ultimilor ani, dezvăluind tristeți, bucurii, momente în care pregătea noi spectacole sau când trupa de teatru fondată de ea trecea prin noi încercări. Emoțiile unui artist care a trăit pentru scenă sunt greu de surprins într-un scurt montaj.

Am încercat totuși să ne rezumăm la două declarații care-i arată personalitatea – una despre complexitatea trrupei formate de ea –” Teatrul Vostru” – și o alta care o arată pe Draga Olteanu Matei revoltată de modul în care bucureștenii au ajuns să facă rău Bucureștiului despre care mărturisea că l-a iubit. Momentul de revoltă maximă a venit atunci când un băiat în vârstă de 4 ani a fost sfâșiat într-un parc din Sectorul 2 de maidanezi. ”Noi între noi ne facem rău”, era concluzia tristă trasă atunci de actrița Draga Olteanu Matei.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Cei care au iubit-o și admirat-o pe Draga Olteanu Matei își pot lua rămas bun de la actriță – la Cinematograful „Mon Amour” din Piatra Neamț. Acolo a fost depus, în această după-amiază, sicriul cu trupul neînsuflețit. Înmormântarea este programată duminică, cu onoruri militare.