Dr. Musta: Nu cred c-ar trebui să oprim relaxarea. Aș invita la spital pe cine nu crede în COVID-19 | AUDIO

Medicii contanctați de Europa FM se așteptau la o creștere a numărului de cazuri noi după intrarea în vigoare măsurilor de relaxare, însă nu într-un ritm atât de alert.

Alte măsuri de relaxare ar urma să fie anunțate în perioada următoare, însă e cel puțin discutabil dacă aceastea trebuie aplicate, la fel, în toate regiunile țării.

În alte țări, când apar astfel de focare, aceste focare sunt izolate. Apar reguli noi de restricționare a activității sau a modului de desfășurare a unor lucruri, în rest continuă relaxarea pentru că avem nevoie de această relaxare. Avem nevoie în industrie, avem nevoie pentru psihic. Nu cred c-ar trebui să ne oprim, doar ar trebuie să restricționăm sau izolăm focarele unde apar aceste noi cazuri de boală.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
  • Medicul Virgul Musta

Acesta are și un mesaj care consideră că virusul SARS-CoV2 nu există de fapt:

Eu, pe toți care contestă acest virus, i-aș invita să vină în secția de boli infecțioase, într-o secție ATI unde sunt îngrijiți acești pacienți. Să urmărească totuși statisticile mondiale. Nu cred că în toate țările există o bază statistică. E nevoie de relaxare, dar în condițiile unor reguli stricte – trei reguli de bază: distanțare socială, purtarea măștilor și igiena mâinilor.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS