Confidenţialitate

Două spitale din București au rămas fără apă caldă din cauza unor avarii

Furnizarea apei calde pentru Institutul “Prof. Matei Balş”, Spitalul Colentina, aproape 200 de blocuri şi mai multe instituţii va fi oprită pentru remedierea unor avarii, a anunţat Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti.

Începând de joi, 2 septembrie, se desfăşoară lucrări de remediere a unor avarii pe conductele de termoficare în mai multe zone din sectoarele 2, 4 şi 5 din Capitală:

Pe Bulevardul Ştefan cel Mare, în porţiunea cuprinsă între Calea Floreasca şi Bulevardul Barbu Văcărescu, furnizarea apei calde va fi sistată pentru 26 blocuri din sectorul 2 până sâmbătă, ora 22,00.

Rămân fără apă caldă Institutul Naţional de Boli Infecţioase “Prof. Matei Balş” şi Spitalul Clinic Colentina,spitale care se află pe traseul pe care se vor desfăşura lucrările.

În zona dintre Camera de Comerţ şi Palatul Parlamentului, furnizarea apei este întreruptă pentru 60 blocuri şi instituţii din sectoarele 4 şi 5 până marţi, ora 20,00.

În porţiunea dintre străzile Petre Ispirescu şi Drumul Sării intersecţie cu Calea 13 Septembrie, 91 de blocuri din sectorul 5 vor rămâne fără apă caldă până miercuri, ora 20,00.

Lucrările sunt esenţiale pentru pregătirea sistemului de termoficare şi pentru funcţionarea acestuia în condiţii de siguranţă în sezonul viitor de încălzire, a precizat Termoenergetica.

Foto Facebook/ Spitalul Clinic Colentina