Două concerte Indila, azi la București

În câteva minute va începe primul concert Indila în România, artista franceză urmând să cânte duminică la Sala Palatului din Bucureşti, de la ora 16.00 şi de la ora 19.00.

După ce a venit cu o zi înainte în țară pentru a se asigura că totul va fi perfect la cele două showuri pe care le pregătește românilor, Indila este astăzi pregătită să-i impresioneze pe cei care au reușit să prindă un loc la Sala Palatului.

Indila a colaborat cu rapperi cunoscuţi din Franţa, ca Soprano, Rohff şi Youssoupha, iar acum a cucerit lumea întreagă cu primul său single, ‘Derniere Danse’. Primul ei album, ‘Mini World’, lansat în luna februarie, a obţinut deja un disc de platină. Piesa Indilei a luat cu asalt toate topurile şi playlist-urile radiourilor, clipul de pe contul oficial de YouTube al artistei a depăşit 122 de milioane de vizualizări, iar cea mai recentă piesa, ‘S.O.S’, se bucură de acelaşi succes.Indila cântă în limbile engleză, franceză şi indiană. Sursele sale de inspiraţie sunt artişti precum Michael Jackson, Jacques Brel, Ismael Lo şi Lata Mangeshkar.

În deschiderea concertului de la Sala Palatului, Delia Matache va susţine un recital special.

Europa FM este partenerul oficial al showurilor Indila în România!