Dosarul ”Grădinița Groazei”: judecătorul Bogdan Arhip a fost recuzat

 

După trei încercări, cererea de recuzare depusă de avocaţii părinţilor copiilor care au fost agresati de educatoarele grădiniței private ”Micul Regat” din Constanța a fost admisă. Judecătorul Bogdan Arhip a fost reclamat pentru că a emis de mai multe ori mandate de aducere pe numele celor 5 copii, maltratați de educatoare și îngrijitoare la grădiniță, pe care intenționa să-i aducă la audieri în sala de judecată. Totodată, magistratul a fost acuzați de avocați că a refuzat să admită rapoartele experților, aduse ca probe în dosar.

De altfel, Bogdan Arhip va răspunde în faţa Consiliului Superior al Magistraturii pentru că a stabilit măsuri contradictorii în şedinţele de judecată, privind modul în care au fost citaţi copiii din dosarul grădiniţei “Micul Regat”.

În acest dosar, şase persoane de la grădiniţa privată “Micul Regat” sunt judecate pentru purtare abuzivă, după ce i-au agresat în mai multe rânduri pe copii. Preșcolarii au fost loviţi, ameninţaţi, iar unii părinţi au reclamat că celor mici li se dădea vin pentru a dormi la prânz.

Urmează să fie desemnat un alt judecător care să soluţioneze acest dosar.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS