Confidenţialitate

Doru Todoruț lansează un nou concept muzical și single-ul „Trei sfertul meu”

„Trei sfertul meu”, piesa pe care artistul o lansează joi, reprezintă primul pas în noua direcție muzicală si primul single din cariera solo a lui Doru Todoruț alături de Global Records.

„A venit momentul să mă exprim altfel, să las anumite șabloane să cadă, să creez stări cu mai multă complexitate”, precizează Doru. „Lucrez și la un album nou, sunt la începutul carierei mele de compozitor. La fel, abia aștept să cânt piesele noi pe scenă. E o nebunie atât de frumoasă… Dar am și emoții”, adaugă Doru Todoruț .

Noul single, „Trei sfertul meu” a pornit în viziunea lui de la o metaforă. „Când primești mai multă dragoste decât poate încăpea în tine, te transformi într-un “tu” mai mare, mai iubitor, în upgrade-ul tău. Asta este frumusețea dragostei. Și atunci realizezi că celălalt este mai mult decât ești tu, este mai mult decât o jumătate. Poate chiar trei sfertul tău”, spune Doru.

Doru Todoruț este cunoscut pentru cariera și single-urile de succes, cum ar fi „Gura ta” feat Delia sau „O stea”, toate acestea fiind lansate în cadrul proiectului Deepcentral, din care Doru face parte încă din anul 2008.