Confidenţialitate

Doru Pușcașu, la Rock Sessions: “Este foarte important să schimbi perspectiva unui lucru rău și să găsești ceva bun sau diferit în el”

Doru Pușcașu, solistul  formației Om la Lună, a fost invitat de Mihai Dinu în emisiunea Rock Sessions, de la Europa FM.

După ce a mărturisit că pe o scara de la 1 la 10 este în egală măsura și poet și muzician, Doru Pușcașu a ținut să sublinieze că și din lucrurile grave și apăsătoare, precum pandemia,  poți învăța lucruri bune.

“Este foarte important să schimbi perspectiva unui lucru rău și să găsești ceva bun sau diferit în el. După pandemie am rămas cu redefinirea lucrurilor importante din viețile noastre. Am înțeles că trebuie să stau cât mai mult timp cu oamenii care-mi sunt dragi și să petrec cât mai puțin timp făcând lucruri care nu-mi plac.

Pentru noi, pandemia a fost un lucru foarte bun și schimbător de viață și perspectivă. Și creativ. A fost un sol foarte fertil pentru artiști în perioada asta, au avut de unde să simtă și bunele și relele”, crede Doru Pușcașu, solistul  formației Om la lună.

Artistul a vorbit și despre piesa Om la Lună – ”Aripi de liliac”, difuzată la Rock Sessions, de la Europa FM.

”Piesa este o poveste despre o iubire nepotrivită. Cântecul este, cumva, despre vampirii din viețile noastre. Există foarte multe relații în care unul dintre parteneri suge din energia celuilat. Pe de altă parte este și o asumare, suntem ceea ce suntem, cu vampirii din noi și cei din jurul nostru”

Om la Lună este o trupa de pop rock ce duce emoția din versuri și melodie la niște cote nebănuite, fiind motivul pentru care Mihai Dinu a ales să o prezinte joi seara, la Rock Sessions, la Europa FM .

FOTO: Facebook/Om la Lună