”Dormind cu lupii” – invitație pentru turiștii amatori de senzații tari

Se află pe Drumul Vinului, în comuna prahoveană Gura Vadului, și se numește Ferma Dacilor. Este un complex turistic unde vizitatorii sunt rugați să se rupă de lume, să uite de internet și de agitația de zi cu zi. Pentru a fi mai aproape de natură, în curând, turiștii vor putea dormi în căsuțe construite în copaci. Iar ineditul situației nu se oprește aici: curajoșii vor avea prilejul să vadă, înainte de a pune capul pe pernă, câțiva lupi. Casele din copaci vor avea podele din sticlă, iar sub ele vor fi țarcuri de lupi. Proiectul va fi gata în aproximativ o lună, spune proprietarul complexului, Cornel Dinicu.

 

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

 

În total, la Ferma Dacilor vor fi aduși zece lupi. Cornel Dinicu dă asigurări că vor fi luate toate măsurile pentru ca turiștii să fie în siguranță: de la măsurile pe care le impun autoritățile până la instalarea unor garduri electrice.

 

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

 

Tot la Ferma Dacilor, găsim și o pensiune mai apropiată de ceea ce înseamnă acest cuvânt pentru cei care nu sunt amatori de senzații tari. Oaspeții pot sta în căsuţe rotunde din piatră, acoperite cu stuf și pot dormi în paturi din trunchiuri de copac, învelite în blănuri de animale. Ca în vremea dacilor, bucatele sunt făcute pe vatră ori în cuptoare de piatră, iar rețetele sunt străvechi. Ingredientele folosite provin din gospodărie, așa că mâncarea este bio, fără E-uri.

Cei care vor să ardă caloriile pot porni în drumeții în zonă sau pot lua cursuri de călărie.

Articole Similare