Confidenţialitate

Doppelherz – Puterea celor două inimi (P)

În centrul activității Doppelherz a stat întotdeauna dorința de a dezvolta produse de o înaltă calitate, menite să contribuie la sănătatea ta.

Grija pentru menținerea sănătății a fost și este motivația Doppelherz constantă. Astfel, acum mai bine de 100 de ani a luat naștere primul tonic pe bază de plante, care susține și în prezent misiunea Doppelherz.

Doppelherz – un brand pentru noi toți

Cel mai adesea, Doppelherz însoțește mulți oameni de-a lungul întregii vieți. Cu o gamă largă de produse, Doppelherz îți este alături încă de la primii ani de viață, ajutându-te să te menții sănătos pe măsură ce parcurgi diferitele faze ale vieții și până la bătrânețe.

Fie că întăresc sistemul imunitar, susțin metabolismul energetic și performanța, activează frumusețea din interior sau mențin ochii sănătoși și întăresc sistemul cardiovascular, produsele Doppelherz promovează o viață sănătoasă și activă la orice vârstă.

În gama Doppelherz, poți găsi rapid și ușor ceea ce cauți și ți se potrivește: numele lor este ușor de înțeles și reținut, astfel încât poți recunoaște produsul potrivit pentru tine dintr-o privire.

De asemenea, și ingredientele, dar și ce nevoie deservește un produs sau altul, toate sunt construite pe înțelesul tuturor. De la tablete, capsule, comprimate efervescente și până la soluții orale buvabile, plicuri cu granule orosolubile sau picături de ochi, la Doppelherz vei găsi mereu suplimente în forma preferată de către tine.

Atenția Doppelherz este îndreptată îndeaproape asupra nevoilor tale.

De exemplu, vei găsi numeroase produse cu magneziu sub diferite forme, astfel încât să fim siguri că tu vei alege exact ceea ce ți se potrivește.

Comunicare călduroasă și prietenoasă

Doppelherz oferă numeroase modalități și canale de comunicare, prin intermediul cărora poate interacționa cu tine. Fie prin telefon, e-mail, scrisoare sau prin intermediul site-ului  www.doppelherz.ro și al rețelelor sociale, Doppelherz este acolo pentru tine și răspunde personal la întrebări, mesaje, e-mailuri și comentarii.

Din 2020 toate produsele Doppelherz existente în farmacii pot fi comandate direct acasă pe www.sanatatelatineacasa.ro, simplu si rapid.

Brand de tradiție, cu încredere la nivel mondial

Brandul Doppelherz se bucură de o tradiție îndelungată în Germania. În cei 100 de ani ai brandului, au fost dezvoltate extrem de multe produse, în fabricarea lor ținându-se cont de nevoile voastre.

Acest lucru ne-a adus o experiență bogată, care ne-a îndemnat mereu să rămânem îndreptați spre ultimele dezvoltări și cercetări din domeniu.

În ultimele decenii, gama de produse a fost îmbogățită permanent cu noi și noi produse, iar Doppelherz a crescut și s-a poziționat ca un brand ce sprijină sănătatea unei întregi familii.

În prezent, consumatori din peste 60 de țări din întreaga lume se pot baza pe produsele noastre de înaltă calitate.

Doppelherz susține calitatea

Calitatea înaltă a produselor noastre se bazează pe angajamentul și vasta experiență a echipei noastre, cu atenție sporită obținerii unui nivel ridicat de calitate, care începe odată cu procesele incipiente de dezvoltare ale produselor și selecției ingredientelor.

Toate produsele Doppelherz reprezintă o selecție de înaltă calitate a ingredientelor și sunt aprobate de European Food Safety Authority.