Confidenţialitate

Donald Trump le cere bolnavilor în stadiu terminal să reziste până la alegerile din noiembrie pentru a-l vota VIDEO

Donald Trump iese în evidență cu o nouă declarație controversată. Candidatul republican la preşedinţia Statelor Unite le-a cerut miercuri bolnavilor aflaţi în stadiu terminal să reziste până la alegerile din 8 noiembrie pentru a-l vota.

Declarația lui Donald Trump a fost făcută la un miting electoral din Nevada.

 

 

“Nu îmi pasă cât de bolnav eşti. Nu îmi pasă dacă tocmai ai venit de la medic şi ţi-a dat cel mai rău prognostic, adică s-a terminat, nu vei mai trăi decât două săptămâni. Nu contează. Rezistă până pe 8 noiembrie. Mergi și votează”, a spus Donald Trump.

“Şi atunci vom spune cu toţii: Te iubim şi ne vom aminti mereu de tine. Mergi și votează”, a adăugat candidatul republican.

De altfel, toată campania desă de Donald Trump a fost marcată de numeroase declaraţii controversate despre  femei, mexicani (pe care i-a numit „violatori”) şi musulmani (cărora vrea să le interzică accesul în ţară).

 

 

Scrutinul electoral din Statele Unite din acest an este considerat unul dintre cele mai importante din istoria țării. Contracandidatul lui Donald Trump este democrata Hillary Clinton.

https://www.youtube.com/watch?v=QItPd0R1VfI