Dolj: Fiul unei judecătoare, reținut după ce a lovit cu cuțitul un bărbat

Fiul unei judecătoare a fost reținut pentru 24 de ore după ce a lovit cu cuțitul un bărbat.

Scandalul a avut loc sâmbătă noaptea în Casa Studenților din Craiova în timpul unei petreceri. Băiatul judecătoarei ar fi aleragt prin mulțime cu cuțitul în mână.

Suspectul este Andrei Lazăr, fiul judecătoarei Liliana Lazăr, acum magistrat la Mangalia. Tânărul, de 28 ani, se afla în perioada de încercare după ce fusese condamnat cu suspendare tot pentru un scandal. Mai mult, recent el a fost condamnat, în primă instanță, la 5 ani de detenție după ce în 2007  a tăiat cu sabia un bărbat la ambele mâini.

Sâmbătă, în timpul unei petreceri organizată în Casa Studenților din Craiova acesta s-a luat la ceartă cu un bărbat de 34 ani, pe care

l-a și înjunghiat în zona toracelui.  Martorii spun că Andrei Lazăr și-a alergat victima cu cuțitul în mână printre tinerii din Casa Studenților. Scandalul a continuat afară, până la sosirea poliției.

Fiul judecătoarei nu a fost găsit în acea noapte la fața locului. Luni a fost citat pentru audieri însă nu s-a prezentat. El a fost găsit luni noaptea  într-un bar din Târgu Jiu. A fost adus cu mandat la audieri și reținut pentru 24 de ore. Pentru că victima nu a depus plîngere, Lazăr nu este cercetat penal pentru lovire și alte violenșe,  ci pentru tulburarea ordinii și linistii publice și port și folosire de obiecte periculoase. El va fi prezentat instantei cu propunerea de arestare preventivă.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS