DOLJ: Familia polițistului împușcat în cap cere transferul la un spital din Capitală

Familia polițistului din Olt împușcat în cap de iubită cere transferul acestuia la un spital din Capitală.

Polițistul este acum în comă indusă la Spitalul Clinic Județean din Craiova, iar medicii de aici au demarat procedurile pentru transferul său.

Polițistul de la Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Olt, împușcat în cap de iubită se află, în continuare, în stare gravă, transmite corespondentul Europa FM, Ana-Maria Constantinescu.

El este internat la Clinica de Terapie Intensivă pentru Neurochirurgie a Spitalului de Urgență din Craiova, însă familia cere transferul lui la un spital din Capitală.

Medicii din Craiova au demarat procedurile în acest sens, dar până la acest moment nu au primit acceptul de transfer într-un alt spital.

Ancheta procurorilor olteni continuă în acest caz, ei făcând cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

Incidentul a avut loc în urmă cu o săptămână la locuința din Slatina a polițistului.

Din primele cercetări s-a stabilit că acesta fusese, seara, împreună cu iubita sa în vizită la prieteni.

Acolo ar fi consumat băuturi alcoolice. Apoi au mers împreună la locuința ofițerului. Din arma polițistului, pe care o deținea legal și care nu avea piedică, a fost tras un singur glonț, iar împușcătura ar fi fost accidentală.

Glonțul ar fi trecut mai întâi prin palma fetei, apoi a străpuns craniul bărbatului. După incident, fata a sunat un prieten care a anunțat Poliția.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS