DOLJ: Accident mortal la Segarcea

Doi oameni au murit după ce mașina în care se aflau s-a izbit frontal de un alt autoturism, iar alte două persoane au fost rănite și transportate la Spitalul de Urgență din Craiova.

Accidentul s-a produs vineri dimineața, pe DJ 561, în județul Dolj, la ieșirea din localitatea Segarcea spre Calopăr.

Potrivit polițiștilor care au efectuat cercetări la fața locului, șoferul unui autoturism Cielo, un tânăr de 25 ani, a intrat într-o depășire neregulamentară, a acroșat mașina pe care o avea în față și a lovit frontal un alt autoturism, condus de o femeie de 44 ani,
În urma impactului, doi bărbați, cu vârste 51 ani și 24 ani, ambii din Segarcea de care se aflau în autoturismul Cielo au decedat. Atât ei, cât și șoferul, mergeau la serviciu, în Craiova.

“Pe DJ 561 între Segarcea și Calopăr, un autoturism Cielo a intrat în depășire neregulamentară a unui autoturism Skoda, pe care l-a acroșat în depășire, și a lovit frontal un alt autoturism Opel. În Cielo se afla șoferul și două persoane, pe bancheta din spate, care au decedat”, a declarat Cătălin Dochia, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj.

Șoferul autoturismului a suferit un politraumatism și a fost transportat la Spitalul de Urgență din Craiova. La spital a ajuns și o femeie de 44 ani, din Craiova, care se afla la volanul autoturismului Opel, după ce a acuzat durere toracică. Femeia mergea la muncă în Valea Stanciului.

Cel de-al treilea autoturism implicat în accident a suferit avarii minore.

Șoferul vinovat de producerea accidentului se va alege cu dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.





Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS