Dokiwatch, cel mai deștept smartwatch pentru cei mici şi pentru părinţi (VIDEO)

Este un ceas pentru copii care permite localizarea permanentă prin GPS, transmisie video și audio, semnale SOS, controlul agendei.

Ceasul vine în diferite culori și are o carcasă antișoc ce protejează ecranul – e un touch screen. Ceasul este localizat prin GPS iar poziționarea pe hartă este transmisă permanent către aplicația de smartphone a părintelui copilului, deschizi aplicația pe telefon și vezi imediat unde este copilul.

Acesta poate suna la o listă presetată de numere iar apelul este video – e o cameră video mică în ceas. Părinții își pot vedea copilul când îi sună.

În lateral, ceasul dokiwatch are un buton care, dacă e ținut apăsat 3 secunde, emite un semnal SOS. Poziția pe hartă este înregistrată și transmisă listei de contacte prestabilite, care primesc, de asemenea, și 60 de secunde de sunet înregistrat din momentul apăsării butonului.

Părinții pot preseta puncte sau zone speciale pe hartă și vor primi notificări de fiecare dată când copilul pătrunde în zona respectivă – la școală, de exemplu, sau la sala de sport șamd.

Copiii primesc un ceas și un telefon în același timp, care le poate măsura activitatea fizică, precum o brățară de fitness obișnuită.

De asemenea, ceasul poate înregistra scurte mesaje audio pe care copiii le pot trimite către prieteni, dacă vor, sau mesaje scrise.

Dokiwatch are și un animăluț virtual care interacționează cu purtătorul ceasului, care trebuie să aibă grijă de el.

În fine, când copilul adaugă un nou prieten în lista lui de contacte, este anunțat și părintele, automat.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS