Doi tineri din Vaslui au fost retinuti de politisti si urmeaza sa fie audiati de procurori dupa ce aseara au batut un elev

Cei doi au intrat în sala de clasă unde învaţă adolescentul şi l-au lovit cu pumnii şi cu picioarele, au smuls din perete grilajul de la un calorifer şi l-au lovit în cap pe elev.

Incidentul s-a petrecut în incinta unui liceu din oraş, unitate de învăţământ care beneficiază de un sistem de supraveghere şi paza, mai mult la fiecare etaj al liceului prin rotaţie se află câte un profesor supraveghetor.

După ce l-au lovit cu pumnii, picioarele şi un grilaj metalic, agresorii au părăsit unitatea de învăţâmânt. Incidentul a fost anunţat la numărul de urgenţă 112 de cadrele medicale de la cabinetul şcolar al liceului, care au solicitat o ambulanţă pentru elevul bătut.

Potrivit poliţiştilor mai mulţi tineri au intrat în clasă, iar doi dintre ei l-au lovit pe elevul în vârstă de 16 ani. Elevul agresat a fost transportat la Spitalul de Urgenţă unde a fost supus mai multor investigaţii medicale, starea sa fiind in prezent stabilă.

Adolescentul a declarat poliţiştilor că nu îi cunoaşte pe agresori, însă a avut un conflict cu un tânăr din localitatea în care locuiesc aceştia. Cei doi agresori au 25 ani şi sunt cercetati pentru loviri şi alte violenţe şi tulburarea liniştii şi ordinii publice.