Doi romani acuzati pentru furturi de cateva sute de mii de euro au fost prinsi la Arad (AUDIO)

Bărbații căutați în Franța și Germania pentru furt au fost prinşi de către poliţiştii de frontieră de la Nădlac, în timp ce doreau să iasă din țară.

Cei 2 călătoreau cu o maşină înmatriculată în Marea Britanie, condusă de un tânăr în vârstă de 25 de ani din judeţul Mehedinţi, iar celălalt bărbat, în vârstă de 37 de ani, era pasager.

Bărbatul de 37 de ani a prezentat la control o carte de identitate care nu-i aparţinea. În urma verificărilor, s-a constat că bărbatul este din jud. Mehedinţi şi este căutat pentru arestare în vederea extrădării’, alertă emisă de Franţa, în data de 04.09.2014, pe numele său fiind emis un mandat european de arestare pentru săvârşirea mai multor infracţiuni contra proprietăţii, cu pagube de sute de mii de euro.

Poliţiştii de frontieră au mai constatat că şi tânărul de 25 de ani era ‘căutat pentru arestare în vederea extrădării’, alertă emisă de Austria, în data de 18.07.2014, pentru săvârşirea mai multor infracţiuni de furt cu pagube de aproximativ 124.000 de euro.

Cei 2 au fost predaţi la IPJ Arad.