Confidenţialitate

Doi bărbați din Mehedinți, suspectați că au spart mai multe bancomate, au fost prinși la Suceava | GALERIE FOTO

Doi indivizi din județul Mehedinți, care sunt suspectați că au spart mai multe bancomate din țară, au fost prinși la Suceava.

Totul a început la primele ore ale dimineții, când cei doi bărbați au intrat în sediul unei Case de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din Botoșani. Cu cagule pe fețe, hoții au încercat să fure banii din încasări, dar una din angajate a reușit să apese butonul de panică.

Hoții au fugit și s-au îndreptat spre județul Suceava. Polițiștii au făcut un baraj în drum, dar indivizii au reușit să-l spargă și au scăpat din nou, deși oamenii legii au tras și mai multe focuri de armă.

Polițiștii suceveni au fost sesizați de acest eveniment și au constituit mai multe filtre, iar în satul Prelipca, din Salcea, au dat de fugari. Au scăpat și de această dată, dar câteva minute mai târziu au fost observați de șeful de post din comuna Verești.

Agentul șef Constantin Alexandru Nechita a plecat în urmărirea lor cu mașina proprietate personală în care se afla și fiul său. În timpul urmăririi, hoții au intrat într-un lan de porumb, iar mașina a rămas împotmolită, motiv pentru care au încercat să se ascundă. În sprijinul șefului de post de la Verești au venit alte cinci echipaje de poliție, iar în acest fel hoții au fost imobilizați.

Alexandru Neagu