Confidenţialitate

Documentarul „Francesco” va avea premiera pe Discovery Channel

Documentarul „Francesco” poate fi urmărit pe Discovery Channel luni, 5 aprilie, la ora 22:00.

În regia lui Evgeny Afineevksy, nominalizat la Oscar, „Francesco” oferă publicului acces fără precedent către Papa Francisc, dezvăluind un lider global care abordează situații complexe și dificile cu umilitate, înțelepciune și generozitate către toată lumea.

„Francesco” abordează subiecte precum încălzirea globală, refugiații și imigranții, emanciparea femeilor, abuzurile sexuale, LGBTQ, pandemia și multe altele care figurează în știrile de zi cu zi.

Pe lângă accesul fără precedent alături de Papa Francisc, documentarul intră în mai multe detalii despre viața acestuia datorită unor interviuri cu cei care i-au fost și îi sunt alături, inclusiv cu nepotul său, Jose Ignacio Bergoglio, cu Sfinția sa Papa Benedict al XVI-lea, precum și cu Juan Carlos Cruz, o victimă și un activist al celor care au trecut prin abuzuri sexuale, dar și cu călugărița Norma Pimentel, care luptă pentru refugiații din Statele Unite.

„Francesco” oferă un portret al unui om care și-a dedicat viața pentru a aduce oamenii împreună într-o adevărată comunitate globală.

Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea