Confidenţialitate

DNA: Percheziții efectuate în județul Harghita pentru dare și luare de mită pentru permise de conducere și înmatriculări ilegale | AUDIO

În județul Harghita au loc mai multe percheziții, după ce anchetatorii au afirmat că mai multe persoane ar fi dat mită pentru a primi ilegal permise de conducere.

În total, sunt 37 de percheziții în județul Harghita, anunță procurorii DNA. Este vorba de un dosar privind dare și luare de mită pentru permise și înmatriculări acordate ilegal în 2021.

Vizate de aceste percheziții sunt sediile Poliției Municipiilor Miercurea Ciuc și Odorheiu Secuiesc și Inspectoratul Județean al Poliției Harghita, potrivit unor surse judiciare citate de G4Media.

Cel mai răsunător caz de permise obținute fără a trece de proba practică este cel de la Suceava de anul trecut, când zeci de persoane au fost reținute, inclusiv șefi din poliție. Potrivit procurorilor, șpaga era cuprinsă între 50 și 700 de euro.

Sursa foto: Ovidiu Micsik / Inquam Photos

Citește și: DEȘTEPTAREA: Singura imprimantă de permise auto din Africa de Sud s-a stricat, sute de mii de șoferi circulă cu acte expirate

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.