Confidenţialitate

Disney On Ice ajunge, în premieră, în România cu spectacolul Reach For The Stars

Disney On Ice ajunge pentru prima dată în România cu o producție nouă. Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald și Goofy sunt gazdele unui spectacol care prezintă momente captivante din Regatul de Gheață, Mica Sirenă, Rapunzel și Frumoasa și Bestia alături de cele mai îndrăgite personaje Disney.

Reach For The Stars va avea loc în perioada 6-10 februarie 2019, la Romexpo, Pavilionul Central și este organizat de Amphitrion.

Producția Disney On Ice – Reach For The Stars este un spectacol de familie antrenant care combină poveștile de suflet ale celor mai îndrăgiți eroi ai lumii Disney cu talentul patinatorilor de talie mondială, coregrafia plină de energie, costumele spectaculoase, luminile strălucitoare și scenografia uimitoare, pentru a crea o experiență de neuitat, care îi va face pe spectatori să cânte, să danseze și să ovaționeze.

Reprezentațiile spectacolului Disney On Ice – Reach For The Stars vor avea loc după cum urmează: miercuri (6 februarie) ora 19:00; joi (7 februarie) ora 19:00; vineri (8 februarie) ora 19:00; sâmbătă (9 februarie) ora 11:00 și ora 15:00; duminică (10 februarie) ora 11:00.

Biletele sunt disponibile online pe www.eventim.ro și în rețeaua magazinelor partenere (Germanos, Vodafone, Orange, Telekom, Carrefour, benzinăriile OMV, librăriile Humanitas, librăriile Cărturești și Diverta), la prețuri începând cu 78 de lei.

Pentru a sărbători sosirea în premieră în România a spectacolului Disney On Ice, este disponibil un număr limitat de bilete cu reducere de 15% la categoriile de preț 1, 2 și 3 la premiera spectacolului de miercuri, 6 februarie.

Mai multe informații despre spectacol și program pe www.disneyonice.ro