Confidenţialitate

Diodrama, inaugurată în Noaptea Muzeelor la Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa”

Sub sloganul „Am adus-o în muzeu ca să n-o întâlnești în natură”, Diodrama are rolul de a atrage atenția publicului asupra efectelor pe care tăierile ilegale de păduri le au asupra habitatelor.

Imaginea cu un puternic impact emoţional a fost lansată sâmbătă, 21 mai, cu ocazia Nopții Muzeelor, în cadrul proiectului cultural semnat de Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa”, WWF-România şi Publicis România.

DIODRAMA la Antipa

Mesajul principal al momentului de dezvelire a Diodramei a fost susţinut de Dr. Luis Ovidiu Popa, Director General al Muzeului „Grigore Antipa”: „Unul dintre obiectivele noastre ca muzeu de științe ale naturii este informarea și educarea publicului față de problemele actuale legate de protecția mediului, a speciilor și a habitatelor, precum și promovarea respectului față de natură. În acest context se înscrie și sensibilizarea publicului față de problemele actuale legate de protecția mediului, a speciilor și a habitatelor.”

Diodrama va rămâne expusă până pe 5 iunie în zona dedicată faunei României din cadrul Muzeului „Grigore Antipa” din Bucureşti.