Dinamovistul Perovic va reveni în curând pe gazon, după accidentarea din derby

Atacantul “alb-roșilor”, Slavko Perovic a fost externat din spital și se va recupera deocamdată acasă, după accidentarea serioasă suferită la derby-ul de duminică seară, câștigat cu 2-1 în fața rivalei FCSB.

Sârbul în vârstă de 30 de ani a declarat pentru “Sport.ro” că are doi dinți rupți și buza tumefiată, în urma contactului cu Lucian Cristea, care l-a lovit, involuntar, cu gheata în față, la o faza la mijlocul terenului înaintea pauzei meciului de pe Arena Națională.

Perovic spune că nu-și mai amintește nimic din momentul accidentării, iar după ce și-a revenit, la spital, a fost anunțat de oficialii clubului că a câștigat Dinamo.

„Nu sunt supărat și nici nu am plâns pentru ce s-a întâmplat pentru că așa se mai întâmplă la fotbal. Cel mai important lucru este că Dinamo a câștigat meciul, și am arătat cât de mare e acest club și această echipă. Alte lucruri nu sunt importante, nu contează că am rămas fără un dinte sau doi. Câinii nu mor niciodată”, a mai declarat Slavko Perovic pentru “Sport.ro”.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS