Dinamo a cistigat Supercupa Romaniei

Dinamo a cistigat primul meci al noului sezon, invingatoare in fata campioanei CFR Cluj, 6 la 4 dupa penaltiuri in confruntarea de pe Arena Nationala

A fost 2 la 2 la capatul celor 120 de minute… Campioana Ligii Intai a deschis scorul in prima repriza, prin noua achizitie Diogo Valente. Pina la pauza alb-rosii au cerut penalty la o faza la care Ivo Pinto a deviat cu mina centrarea lui Alexe, insa arbitrul Ovidiu Hategan a lasat jocul sa continue.

Dupa o bara la sutul trimis din 3 metri de Luchin, Dinamo a egalat in minutul 62 cu ajutorul lui Tucudean, aruncat in lupta in locul lui Marius Niculae. Trei minute mai tirziu CFR a ramas in zece, dupa eliminarea capitanului Cadu pentru al doilea galben, insa trupa lui Ioan Andone a rezistat fara gol primit si s-a intrat in prelungiri.

Spectacolul a continuat in cele doua reprize suplimentare – acelasi Tucudean a reusit dubla in minutul 101 insa Kapetanos a restabilit imediat egalitatea. La loviturile de departajare CFR a ratat prin Sougou si Hora iar Stancioiu a scos in fata lui Tucudean, pentru ca in cele din urma Dragos Grigore sa aduca victoria lui Dinamo, scor final 6 la 4.