Confidenţialitate

Din acest weekend, Manuela Nicolescu și Iorgu Ianuși aduc ”Piața Obor” la Europa FM

De sâmbăta aceasta, de la ora 10:00, Europa FM vă invită la o nouă emisiune altfel. Manuela Nicolescu și Iorgu Ianuși aduc ”Piața Obor” la Europa FM.

Este o emisiune magazin care prezintă informații legate de produsele alimentare, despre obiceiurile de consum ale românilor, dar care ne introduce și în atmsofera colorată a unei piețe cu tradiție, Piața Obor din Târgul Moșilor.

Subiectele sunt abordate din dublu unghi: reportaj realizat în piață, la care se adaugă explicații de la experți referitoare la calitățile unui anumit produs (legume, fructe, produse lactate, carne, etc)

Piața Obor este și locul în care afli câte o noutate, câte un zvon și în care, nu de puține ori, se dezbat teme politice.

”Dincolo de infromațiile prezentate într-o manieră relaxată, urmărim și subiectele fierbinți ale săptămânii pe care oamenii obișnuiți le dezbat în rubrica „La tarabă cu Manu și Iorgu”. Este un prilej pentru ca gospodinele aflate la cumpărături să discute cu vânzătoarele/vânzătorii într-un loc în care nu este destinat doar cumpărăturilor. Deși plin de haz și cu umor specific oamenilor autentici, dialogul lor este luat în serios, dar prezentat în starea lui naturală, fără regie și fără indicații.

În rubrica numită Ca la piață vom analiza declarația cea mai amuzantă a săptămânii venită de la o persoană publică. Și dacă haz de necaz nu se face în Piața Obor , unde putem observa toate categoriile sociale, atunci …e greu de spus unde l-am găsi la o intensitate mai mare”, explică Manuela Nicolescu.

”Vom invita ediție de ediție ascultătorii să facem împreună un circuit printre tarabe și vom prezenta RO-OBOR – indicele prețurilor, o listă cu alimente de bază și prețurile aferente din săptămâna respectivă.

Piața Obor este despre coșul zilnic dar și despre viața de zi cu zi și numeroasele probleme care îi apasă pe oameni. Reportajele emisiunii abordează o gamă largă de subiecte – de la produse inedite găsite în piață, la problemele agricultorilor care ajung la tarabă sau care au dificultăți să-și poată vinde produsele la tarabe”, completează Iorgu Ianuși.

Emisiunea va acoperi piețele bucureștene și piețele mari din țară, alături de târgurile regulate și sezoniere, chiar dacă – generic – întregul conținut este prezentat sub numele „Piața Obor”.

Prima ediție ”Piața Obor” la Europa FM, cu Manuela Nicolescu și Iorgu Ianuși, va putea fi ascultată în această sâmbătă, de la ora 10:00.