Din 7 ianuarie reîncep diminețile cu prietenii. Vlad, George și Luca dau Deșteptarea, la Europa FM!

De luni, 7 ianuarie, de la ora 7:00, Vlad Petreanu, George Zafiu și Luca Pastia revin cu un nou sezon Deșteptarea, pe frecvențele Europa FM.


Chiar din prima zi de Deșteptarea din 2019, Vlad, George și Luca lansează un nou concurs: Minutul de 1000 de euro.

Cine face față provocării, poate câștiga, de luni până vineri, 1000 EURO la Europa FM. Înscrierile au început deja pe europafm.ro iar luni, la 8:25, vom avea primul Minut de 1000 EURO în Deșteptarea.

În acest nou sezon Deștetarea este mult mai simplu să țineți pasul cu toate momentele speciale și edițiile emisiunii matinale de la Europa FM.

Toate edițiile Deșteptarea sunt disponibile și direct în Spotify, astfel încât să poți asculta emisiunea cu care-ți începi ziua oricând și de oriunde prin intermediul celei mai populare aplicații de streaming.

Înregistrările Deșteptarea din Spotify sunt disponibile în câteva minute după încheierea emisiunii pe frecvențele Europa FM.

La fel ca până acum, rămânem conectați și prin iTunes sau orice altă aplicație preferată de podcasturi, înregistrările putând fi accesate simplu pe europafm.ro în secțiunea dedicată înregistrărilor sau în pagina emisiunii Deșteptarea.

Pentru a putea asculta Europa FM în mișcare sau înregistrările programelor, cea mai simplă cale este aplicația Europa FM, disponibilă gratuit atât pentru IOS cât și pentru Android.

Din 7 ianuarie, de la ora 7, reîncep diminețile cu prietenii. Vlad, George și Luca dau Deșteptarea, la Europa FM!

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS