Confidenţialitate

Din 22 noiembrie, HBO prezintă ”Bani negri (pentru zile albe)” | VIDEO

Luni se lansează oficial ”Tuff Money” (Bani negri (pentru zile albe), un serial care-i aduce împreună pe actorii Alexandru Papadopol, Cristian Bota, Gavril Pătru, Medeea Marinescu, Valeriu Andriuță, Adriana Irimescu, Maruca Băiașu, Adriana Titieni și Iulia Dinu.

”Tuff Money”  este noua miniserie românească a HBO Europe, în regia lui Daniel Sandu – o productie care vorbeste despre vinovăție, despre nevinovăție și despre moralitate în locuri si in contexte pe care noi le cunoaștem destul de bine.

În română, miniseria se numește „Bani negri (pentru zile albe)„, are 6 episoade – câte unul pe săptămână și pe 22 noiembrie s-a lansat primul dintre ele.

„Bani negri” te face să te gândești la câteva situații și obiceiuri împământenite și pe care le rezumăm adesea prin abordări de genul „las’ că merge și-așa” sau „ce dacă furi, că toată lumea fură”… sau „eu n-am greșit decât cu un lucru mic (ori doar am glumit) – ce dacă au suferit mulți, că nu eu sunt de vină”.

Serialul scris și regizat de Daniel Sandu are în prim plan un jaf pe care îl comit doi oameni obișnuiți, semaforiști într-un oraș de provincie, constrânși de aproape toți cei din jur.

Odata cu lansarea acestei miniserii, HBO România a conceput,împreuna cu compania de cercetare EXACT Business Solutions, ceea ce ar putea fi fie cel mai mare sondaj despre moralitate în societatea românească. Se numește „Semaforul Moralității”. Românii sunt invitați să participe online la testul moralității, rezultatul fiind un profil moral ce poate fi împărtășit cu prietenii.
https://hbogo.semaforulmoralitatii.ro/fa-testul/ . Rezultatele sudiului național Semaforul Moralității sunt disponibile online: https://hbogo.semaforulmoralitatii.ro/vezi-rezultatele/