DIICOT confirmă că a identificat un sac cu cenușă și rămășițe, aparent umane

DIICOT confirmă că anchetatorii au găsit rămășițe umane într-o pădure de lângă Caracal, după cum anunța în urmă cu câteva ore avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop.

Purtătorul de cuvânt a DIICOT, Mihaela Porime, a declarat că Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o pe Luiza Melencu, fata dispărută în luna aprilie, și că ar fi procedat în același mod ca în cazul Alexandrei Măceșanu.

„Probele sunt ridicate și urmează să fie procesate și vor fi trimise spre expertizare. Suspectul a precizat ca a folosit aceeași metoda ca în cazul Alexandrei, agresiunea tot în casa s-a produs. DIICOT verifică toate pistele de anchetă, sunt date din ancheta care nu pot fi precizate acum”,  a declarat Mihaela Porime.

Purtătorul de cuvânt al DIICOT susține că marți  vor continua cercetările la fața locului. Fragmentele osoase au fost găsite într-un sac. Telefonul nu a fost găsit până acum.

Sâmbătă, procurorii DIICOT au anunțat, oficial, că oasele ridicate din curtea lui aparțin Alexandrei Măceșanu, dupa cum reiese din analiza realizată de IML.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS