„Digital Transformation Forum, Governance x Watchdogs”, în luna mai la București

Organizat pentru prima dată în România, „Digital Transformation Forum, Governance x Watchdogs” se concentrează asupra modului în care tehnologiile informaționale digitale contribuie la o mai bună guvernare și ajută activitatea mass-media și a societății civile, ca ”agenți de pază ai democrației și bunei guvernări”, asigurându-se că politicile publice și implementarea acestora servesc cu adevărat cetățenii.

Experți guvernamentali, jurnaliști, reprezentanți ai societății civile și profesioniști în comunicare vor interacționa cu omologii lor din peste 30 de țări pe parcursul celor două zile ale forumului, pe și 4 mai.

Forumul „Digital Transformation Forum, Governance x Watchdogs” se va desfășura în Aula Magna a Universității Româno-Americane.

Forumul este finanțat de către Departamentul de Stat al Statelor Unite, prin Office of Citizen Exchanges, și este coordonat de Digital Communication Network, o asociație internațională care conectează profesioniștii erei digitale și World Learning, un ONG global din Washington, care încurajează implicarea cetățenească și consolidarea instituțiilor publice, în parteneriat cu Universitatea Româno-Americană din București.

Studenții dar și persoanele care lucrează în administrația publică pot lua parte gratuit la eveniment, după înregistrarea pe site-ul https://dtf2018.rau.ro

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS